Η Ιατρός

Η Δρ. Αποστολίδη Ιωάννα αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006 με τον τίτλο του Χειρουργού Οδοντιάτρου.

Το διάστημα 2006-2007 εργάστηκε στο Οδοντιατρείο Φρουράς Αθηνών του 401 Γ.Σ.Ν.

Το 2007-2008 υπήρξε εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην κλινική και στα εργαστήρια του τμήματος της Ενδοδοντίας.

Το 2008-2010 αναχώρησε και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές, στην ειδικότητα της Ενδοδοντολογίας, στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, Αγγλίας, από όπου και της απονεμήθηκε ο τίτλος M.Sc. in Endodontics.  Παράλληλα με τις σπουδές της, εργάστηκε και σε ιδιωτικά ιατρεία στο Μάντσεστερ, αποκτώντας επιπλέον εξειδίκευση.

Από το 2010 που επέστρεψε, έως και το 2016 συνεργάστηκε σε ιατρεία στην Αθήνα, εξασκώντας αποκλειστικά την αποκτηθείσα της ειδικότητα, αυτή της Ενδοδοντίας.

Από το 2016 διατηρεί το δικό της Ιατρείο στην Κηφισιά με αποκλειστικό αντικείμενο την Ενδοδοντία (απονευρώσεις).

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών από το 2006.

Γιατί χρειάζομαι ενδοδοντολόγο;

Ο ενδοδοντολόγος έχει την ίδια εκπαίδευση όπως ο χειρουργός οδοντίατρος και επιπλέον έχει τουλάχιστον 2 χρόνια εξειδικευμένης γνώσης και πρακτικής σε ενδοδοντικές θεραπείες (απονευρώσεις).

Η επιπλέον γνώση, εμπειρία και εξοικείωση με ειδικό εξοπλισμό (μικροσκόπιο, ψηφιακή ακτινογραφία, υπέρηχους, εντοπιστής ακρορριζίου, ηλεκτρικός δοκιμαστής ζωτικότητας πολφού κλπ.) βοηθούν στην επιτυχημένη διάγνωση και αντιμετώπιση δύσκολων και πολύπλοκών περιστατικών όπως δόντια με ενασβεστιωμένους ή πολύ στενούς ριζικούς σωλήνες, ασυνήθιστη ανατομία ριζικών σωλήνων, ρωγμών και καταγμάτων δοντιών καθώς επίσης και επαναλήψεις παλαιότερων ενδοδοντικών θεραπειών.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close